Agenda
Eredienst
Start Date/Time:
zondag 4 november 2018 10:00
Recurring Event:
Recurring Event Every 1 week(s) on zondag until 29-12-2019 (total 104 events)
Importance:
Normal Priority
Description:
br. E. van Dijken
Owned by SuperUser Account On zondag 31 december 2017
Kerkdienst meeluisteren

Luister Live

26 MEI: Eredienst - ds. K. Harmannij
De kerkdiensten worden uitgezonden via het internet. Als er een dienst uitgezonden wordt kan deze direct beluisterd worden door op de Play knop te klikken. Meekijken kan via onderstaande link.

Meekijken en kerkdienst gemist

Wie zijn wij
Wij zijn een jonge gemeente met ruim 400 leden. De meeste van ons wonen in of rond het dorp Best; een deel woont in de noordelijke helft van Eindhoven. We noemen onszelf Gereformeerde Kerk. We zijn aangesloten bij de Gereformeerde Kerken in Nederland (vrijgemaakt).

Lees meer

Wij geloven in God, die hemel en aarde gemaakt heeft.  Hij zorgt voor ons en heeft ons lief, zelfs nadat wij hem de rug
hadden toegekeerd, door onze eigen weg te kiezen.
Elke zondag hebben wij twee diensten. Dit doen we in de Lidwinakerk.

Lees meer

Facebook
Welkom in de Lidwinakerk
Welkom in de Lidwinakerk
Elke zondag hebben wij twee diensten,
om 10:00 uur en om 16:30 uur.

U bent van harte welkom! Er staat iemand bij de deur om u te begroeten. Drink na de morgendienst een kopje koffie met ons mee.


Lees meer

Bij Lidwina aan tafel

Heb jij behoefte aan gezelligheid, aanspraak én zin in een heerlijke maaltijd? Meld je dan aan voor Lidwina aan Tafel. Iedere eerste zondag van de maand organiseren we een gezamenlijke maaltijd om mensen uit Best en omgeving bij elkaar te brengen.

Groeiende gastenlijst
We zijn enorm blij met de gastenlijst die we elke keer weer zien groeien. Zondag 6 januari mochten we 24 mensen ontvangen! Een groot aantal gasten uit Best en zelfs een aantal uit Eindhoven. Het is mooi om te mogen ervaren en te zien dat onze gasten genieten van het samenzijn en samen eten. 
We organiseren één zondag per maand van 18.00 uur tot en met 20.00 uur deze maaltijden in de Lidwinakerk. De maaltijd is bedoeld voor alle mensen uit Best en omgeving die het fijn vinden samen te eten en elkaar te ontmoeten. Samen eten doen we met iedereen, dus met mensen van binnen én van buiten de kerk, jong en oud. Iedereen die gezelligheid komt halen en brengen is welkom. 

De tafel staat gedekt in het nieuwbouwgedeelte van de Lidwinakerk, de ingang vind je aan
de Monseigneur Zwijssenstraat. Wij zorgen voor een eenvoudig drie-gangen menu. Met dieetwensen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden. We vragen een vrijwillige bijdrage van €5.  

Heb je zelf geen vervoer? Wij willen je graag ophalen en thuisbrengen. 

De volgende data zijn al weer gepland: 3 februari, 3 maart, 7 april, 5 mei en 2 juni. Wie mee wil eten moet zich opgeven. Dat kan tot de donderdag voor de maaltijd via de mail: lidwina.aan.tafel@gmail.com of bel 0499 – 392582. Ook kun je ons op dit nummer en mailadres bereiken voor verdere vragen.

Hopelijk tot binnenkort!