Kerstnachtdienst met gospelgroep Lichterlaaie in de Lidwinakerk

Op zondagavond 24 december om 21 uur vindt er in de sfeervolle Lidwinakerk weer de jaarlijkse kerstnachtdienst plaats. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! De kerstnachtdienst wordt dit jaar verzorgd samen met Gospelgroep Lichterlaaie.
Gospelgroep LichterLaaie is een interkerkelijke zanggroep van enthousiaste mensen uit Eindhoven en omgeving met één gemeenschappelijke passie: muziek maken tot eer van God.  Zij zullen een aantal liederen ten gehore brengen. In een afwisselend programma met samenzang en een korte overdenking door Eildert van Dijken wordt het een feestelijke avond. In de kerstnachtdienst gaat het dit jaar over de originele  ingredienten van de allereerste kerst in de geschiedenis.  Hoe zag de allereerste kerst eruit en wat kunnen wij hier vandaag de dag mee? De kerstnachtdienst duurt ongeveer een uur. Na afloop is er voor iedereen warme chocomelk en glühwein bij een knapperend vuurtje.
Het kerstfeest gaat verder op 1e kerstdag maandag 25 december om 9.30 uur in een kerkdienst voor het hele gezin. Kinderen vanaf 4 jaar kunt u gerust meenemen, voor hun is er speciale aandacht tijdens het kerstfeest. Voor kinderen in de leeftijd 0 tot 4 jaar is er een gezellige speelruimte met oppas.
Wij nodigen iedereen van harte uit om het komende kerstfeest met ons mee te vieren!

Locatie: Lidwinakerk, Raadhuisstraat  209 in Best