Lidwina aan Tafel

Heb jij behoefte aan gezelligheid, aanspraak én zin in een heerlijke maaltijd? Meld je dan aan voor Lidwina aan Tafel. Iedere eerste zondag van de maand organiseren we een gezamenlijke maaltijd om mensen uit Best en omgeving bij elkaar te brengen.

Groeiende gastenlijst
We zijn enorm blij met de gastenlijst die we elke keer weer zien groeien. Een groot aantal gasten uit Best en zelfs een aantal uit Eindhoven. Het is mooi om te mogen ervaren en te zien dat onze gasten genieten van het samenzijn en samen eten. 
We organiseren één zondag per maand van 18.00 uur tot en met 20.00 uur deze maaltijden in de Lidwinakerk. De maaltijd is bedoeld voor alle mensen uit Best en omgeving die het fijn vinden samen te eten en elkaar te ontmoeten. Samen eten doen we met iedereen, dus met mensen van binnen én van buiten de kerk, jong en oud. Iedereen die gezelligheid komt halen en brengen is welkom. 

De tafel staat gedekt in het nieuwbouwgedeelte van de Lidwinakerk, de ingang vind je aan
de Monseigneur Zwijssenstraat. Wij zorgen voor een eenvoudig drie-gangen menu. Met dieetwensen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden. We vragen een vrijwillige bijdrage van €5.  

Heb je zelf geen vervoer? Wij willen je graag ophalen en thuisbrengen. 

Wie mee wil eten moet zich opgeven. Dat kan tot de donderdag voor de maaltijd via de mail: lidwina.aan.tafel@gmail.com of bel 0499 – 392582. Ook kun je ons op dit nummer en mailadres bereiken voor verdere vragen.

Hopelijk tot binnenkort!