Lidwina in Gebed


Onze God is een God van relatie. Als we bidden gaan we een relatie aan met God, onze Vader. God, onze Vader wil ons helpen op momenten dat we blij zijn en op momenten dat we het moeilijk hebben, Hij wil er altijd voor ons zijn. We weten ons afhankelijk van onze God en geloven dat Hij altijd naast ons staat, Hij wil ons helpen, troosten en genezen. Het gebed heeft daarom een belangrijke plaats in ons leven met onze God en in ons leven als gemeente.

Het is waardevol om in deze tijd van drukte, ziekte, onzekerheid of verdriet met elkaar mee te leven door samen te bidden. De gebedskring ‘Lidwina in gebed’ komt iedere twee weken om 20.00 uur bij elkaar in het gebouw bij de Lidwina kerk. We zingen een lied en lezen een kort stukje uit de bijbel waarna we samen gaan bidden. We bidden dan voor de gemeente, voor elkaar en voor de wereld. We proberen om rond 21.00 uur af te ronden. 

Iedereen, jong of oud is van harte welkom, ook als u alleen aanwezig wil zijn en wil luisteren. Wilt u of kunt u niet op een avond van ‘Lidwina in gebed’ aanwezig zijn maar vindt u het wel fijn als er voor u gebeden wordt? Dan komen we bij u thuis. We zijn gewend om dan met 2 personen bij u thuis te komen.

Hebt u gebedspunten? Vindt u het fijn als er voor u gebeden wordt? Neem dan gerust contact met ons op of mail naar lidwina.in.gebed@gmail.com  

Lidwina in Gebed gaat in de tijd van Corona gewoon door.